Formularz dla szkół


Jeśli jesteście Państwo zainteresowani współpracą z nami prosimy uzupełnić formularz, który przygotowany został specjalnie z myślą o szkołach.


DANE KONTAKTOWE SZKOŁY
nr i nazwa:
adres:
miejscowość: kod pocztowy:
województwo:
email:
telefon:
osoba kontaktowa:

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

Fundacja Rozwoju Edukacji Matematycznej (dalej Administrator) z siedzibą w Warszawie, ul. Brazylijska 9A lok. 46, 03-946 Warszawa, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy w Warszawie, XIII Wydział gospodarczy, pod nr KRS: 0000402523, NIP: 113-285-15-63, jako administrator danych osobowych, informuje Pania/Pana, iż:

  • Dane przetwarzane są w celu obsługi Pani/Pana zapytań i zgłoszeń (w tym reklamacji):
    • dane przetwarzane są przez okres wymiany komunikacji pomiędzy Administratorem i Panem/Panią;
    • podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest Artykuł 6, ust. 1 b) GDPR(RODO);
    • dane nie są udostępniane przez Administratora podmiotom trzecim, z wyjątkiem podmiotów upoważnionych przez prawo;
  • Dane przetwarzane są w celu ochrony przed roszczeniami:
    • dane przechowywane są przez czas do upływu przedawnienia roszczeń;
    • podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest Artykuł 6, ust. 1 f) GDPR(RODO), co jest prawnie uzasadnionym interesem realizowanym przez Administratora;
    • dane nie są udostępniane przez Administratora podmiotom trzecim, z wyjątkiem podmiotów upoważnionych przez prawo;
  • Dane przetwarzane są w celu ochrony systemu teleinformatycznego oraz usług świadczonych przez Administratora:
    • dane przechowywane są przez 2 lata od wygaśnięcia umowy lub ustania wymiany korespondencji pomiędzy Administratorem i Panem/Panią;
    • podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest Artykuł 6, ust. 1 f) GDPR(RODO), co jest prawnie uzasadnionym interesem realizowanym przez Administratora;
    • dane nie są udostępniane przez Administratora podmiotom trzecim, z wyjątkiem podmiotów upoważnionych przez prawo;
  • posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania;
  • ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r;
  • podanie danych osobowych jest wymogiem umownym lub warunkiem zawarcia umowy;
  • jest Pani/Pan zobowiązany/a do podania danych, ich niepodanie uniemożliwi weryfikację zapytania lub zgłoszenia oraz udzielenie odpowiedzi przez Administratora;

Kontakt do Inspektora Ochrony Danych Osobowych: dane.osobowe@matzoo.pl

Akceptuję Politykę prywatności.